Ring till oss: 031 - 713 76 16 / Jour 073- 934 93 74

Företagsfakta

PERFEKT STÄD BN är ett familjeföretag som har bedrivit städverksamhet sedan 2009 i Göteborg med omnejd.

Perfekt Städ BN är ett serviceföretag som erbjuder tjänster inom , lokalvård, hygienteknik, bohagsflytt och miljömedvetna helhetslösningar för en god ekonomi. Vi har ett brett spektra av kunder från många olika branscher och verksamhetsområden, tex data, bank & finans, hälsovård, restauranger, hotell, och privatpersoner. Det innebär att vi har mycket stor erfarenhet av olika uppdrag och kan därför möta alla slags önskemål och krav.

Storleken på våra uppdrag har varierat mellan 60 m² – 16 000 m².

Affärsidé

Vår affärsidé bygger på Enkel och Effektiv organisation där ledningen har direkt kontakt med städpersonal, arbetsledning och kund. Behovsanpassad städning och målinriktat resultat.

Affärsplan

Vår affärsplan bygger på, Företag som vill minska sina kostnader för städservice och bättre kunna fokusera på kärnverksamheten. Bygga upp ett väl fungerande samarbete med våra kunder. Kontinuerlig utbildning av vår personal och därigenom öka vår konkurrenskraft, bevara vår flexibilitet och kompetens.

Målsättningen är att våra kunder skall känna trygghet och förtroende för företaget och för tjänsterna vi utför och att det är samma personal varje gång vi utför ett städuppdrag hos våra kunder.

Kundrelationer

Vi försöker alltid anpassa oss efter kundens individuella behov. Vi vill samtidigt bygga upp ärliga och förtroendegivande relationer med våra kunder och vi bryr oss om varje kunds åsikt och behov.


Vi på Perfekt Städ BN brinner för att leverera högkvalitativa städtjänster. Vi är stolta över kvaliteten på de tjänster som vi erbjuder och levererar förstklassig service.

Målsättningen är 100 % nöjda kunder

100 % Nöjda Kunder 100%
Kontakta oss
Meddelande skickat
2 + 4 =